27 april kl. 16:00-18:00

Uppstartsträff!

Vi är glada över att du sökt oss i årets gymnasieval! Därför vill vi bjuda in dig till vår Uppstartsträff den 27 april kl. 16:00.

Välkommen till vår Uppstartsträff!

Onsdag 27 april kl. 16:00-18:00

På vår Uppstartsträff har du chans att träffa andra som sökt samma program som dig, lära känna oss på Fria och få mer information om skolan. Vi kommer tillsammans tillbringa en kväll med roliga aktiviteter och vi avslutar med pizza som vi bjuder på. Har du en kompis som inte sökt till oss men är intresserad av vår skola är hen givetvis välkommen på uppstartsträffen. Fyll i formuläret nedan så vi vet att även din kompis kommer att medverka och äta pizza med oss. Via formuläret kan du också meddela om du önskar specialkost.

Har du några frågor eller funderingar angående vår Uppstartsträff är du varmt välkommen att kontakta oss.

apr
27

Anmälan och avanmälan

Kan du själv inte delta vid Uppstartsträffen som du blivit inbjuden till, eller har du en kompis som inte valt Fria som du vill ta med? Skriv till oss på info@laroverken.se.

Frågor?

Skicka ett DM till oss på Instagram eller chatta med oss direkt här på hemsidan. När vår chatt är öppen når du oss via chattikonen längst ner till höger här på sidan. Vi hörs!

Skriv till oss på Instagram»Maila oss»Ring oss»

Kontakt

Christina Persson

Rektor, Studie- och yrkesvägledare
070-265 01 43