Vårt koncept

En dag på Fria

På Karlshamn Fria Läroverk har vi ett genomarbetat upplägg på våra skoldagar – allt för att du ska få maximalt ut av dina gymnasiestudier!

Förmiddag

Flera av våra elever börjar dagen med någon form av träning. De som läser ett Träningstillval tränar tillsammans med instruktör inom sin specifika idrott, andra tränar på egen hand i skolan gym. De som inte tränar har vanliga lektioner.

 

Lunch

På Karlshamn Fria Läroverk äter du med hjälp av ett matkort på någon av våra restauranger i närområdet. För oss är det viktigt att erbjuda alla elever ett bra mål mat för att orka med hela skoldagen och vi ställer därför höga krav på våra samarbetsrestauranger.

Läs mer om vårt matkoncept»

Eftermiddag

Eftermiddagarna består ofta av ett eller flera lektionspass. Våra sammanhållna lektionspass innebär att en och samma lektion kan innehålla föreläsning, grupparbete, diskussion och praktiska övningar. Du får mycket tid med din lärare vilket innebär att det alltid finns hjälp att få för att komma vidare.

 

Intresseanmälan

Vill du börja på Karlshamn Fria Läroverk?

Vill du studera hos oss eller bara veta mer? Skicka iväg en intresseanmälan till oss så hör vi av oss när det är dags för ett Öppet Hus eller någon annan typ av prova på-aktivitet hos oss.

Intresseanmälan»