Omval 2024

Ska du välja Fria som din gymnasieskola?

Då har du kommit rätt! Här samlar vi information kring våra omvalsaktiviteter samt omvalet i stort som både du som sökt till oss samt du som funderar på att byta till oss kan ta del av. Har du frågor kring ditt omval, kontakta oss direkt så hjälper vi dig! När vår chatt är öppen når du oss via chattikonen längst ner till höger här på sidan.

Skriv till oss på Instagram!»Maila oss! »Ring oss!»

Välkommen på Uppstartsträff!

Torsdag 25 april kl. 16:30-17:30

Har du blivit preliminärt antagen till Karlshamn Fria Läroverk eller sökt till oss i första, andra eller tredjehand? Då är du varmt välkommen till vår Uppstartsträff.

På vår Uppstartsträff har du chans att träffa andra som sökt samma program som dig, lära känna oss på Fria och få mer information om skolan och om våra olika träningstillval. Vi kommer att tillbringa en eftermiddag tillsammans med roliga aktiviteter och vi avslutar med något gott att äta som vi bjuder på.

Läs mer och anmäl dig till vår Uppstartsträff!»

apr
25

Välkommen på Öppet Hus!

Torsdag 2 maj kl. 17:30-19:00

Är du fortfarande osäker på ditt gymnasieval? Välkommen till vårt Öppna Hus och se om Fria är en skola för dig. På vårt Öppna hus får du möjlighet att träffa våra engagerade lärare, instruktörer och elever. Du kommer att få fördjupad information om våra olika program, träningstillval och vårt koncept – studier och träning.

maj
02

Prova på hur det är att vara elev hos oss på Fria!

Välkommen att besöka vår skola och upplev stämningen på Karlshamn Fria Läroverk! Du kommer få en guidad tur och få träffa lärare och elever från olika program. Mejla till oss på karlshamn@laroverken.se för att boka ditt besök!

 

Intresseanmälan

Vill du veta mer om Fria?

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om skolan, våra program, hur det är att gå hos oss samt hur du gör för att byta till oss i omvalet om så önskas.

Till intresseanmälan! »

Kontakta oss

Christina Persson

Rektor, Studie- och yrkesvägledare
070-265 01 43

Eva-Lott Lindberg

Lärare i Försäljnings- och service ämnen, APL-ansvarig, Marknadskoordinator