Omval 2023

Vill du byta till Fria under omvalet?

Då har du kommit rätt! Här samlar vi information kring våra omvalsaktiviteter samt omvalet i stort som både du som sökt till oss samt du som funderar på att byta till oss kan ta del av. Har du frågor kring ditt omval, kontakta oss direkt så hjälper vi dig! När vår chatt är öppen når du oss via chattikonen längst ner till höger här på sidan.

Skriv till oss på Instagram!»Maila oss! »Ring oss!»

Välkommen på Uppstartsträff!

Torsdag 27 april kl. 16:00-18:00

På vår Uppstartsträff har du chans att träffa andra som sökt samma program som dig, lära känna oss på Fria och få mer information om skolan och om våra olika träningstillval. Vi kommer att tillbringa en kväll tillsammans med roliga aktiviteter och vi avslutar med pizza som vi bjuder på.

Läs mer om vår Uppstartsträff!»

apr
27

Välkommen på Öppet Hus!

Onsdag 3 maj kl. 16:30-18:00

På vårt Öppet Hus får du möjlighet att träffa våra engagerade lärare, instruktörer och elever. Du kommer att få fördjupad information om våra olika program, träningstillval och vårt koncept – studier och träning.

Läs mer om Öppet Hus!»

maj
03

Frågor?

Skicka ett DM till oss på Instagram eller chatta med oss direkt här på hemsidan. När vår chatt är öppen når du oss via chattikonen längst ner till höger här på sidan. Vi hörs!

Skriv till oss på Instagram!»Maila oss!»Ring oss!»

Intresseanmälan

Vill du veta mer om Fria?

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om skolan, våra program, hur det är att gå hos oss samt hur du gör för att byta till oss i omvalet om så önskas.

Till intresseanmälan! »